Mudo Gym Ytre Enebakk AS

Mudo Gym Ytre Enebakk AS er meldt konkurs 3. juni 2021

Om Mudo Gym Ytre Enebakk AS

Org.nr. 814868192

Mudo Gym Ytre Enebakk AS har oppgitt følgende aktivitet/bransje: Levere tjenester innen trening/kampsport og andre tjenester/produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender. Samt: fremstilling/salg av treningsutstyr og kosttillskudd og andre produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender.

Enheten er etablert 9. januar 2015. Mudo Gym Ytre Enebakk AS har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte. Organisasjonsformen til Mudo Gym Ytre Enebakk AS er aksjeselskap (AS). Siste innsendte årsregnskap er fra 2019. Mudo Gym Ytre Enebakk AS er ikke registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Vedtektsfestet formål (fastsatt 9. januar 2015): Levere tjenester innen trening/kampsport og andre tjenester/produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender. Samt: fremstilling/salg av treningsutstyr og kosttillskudd og andre produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender.

Mudo Gym Ytre Enebakk AS er registrert under følgende primærbransje: Treningssentre.

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Mudo Gym Ytre Enebakk AS

Forretningsadresse
Mudo Gym Ytre Enebakk AS
Sagstuveien 1
1914 Ytre Enebakk

Kontakt Mudo Gym Ytre Enebakk AS

Ring mobil +47 998 85 445

Skrivemåter: +47 99885445, +4799885445

Postadresse
Mudo Gym Ytre Enebakk AS
Idrettsveien 62
1914 Ytre Enebakk

Styret i Mudo Gym Ytre Enebakk AS

Styrets leder: Gustav Markus Helle-Pettersson (41)

Regnskapsfører: Aketo AS