Sløyden Musikkverksted ANS

Om Sløyden Musikkverksted ANS

Org.nr. 929978056

Sløyden Musikkverksted ANS har oppgitt følgende aktivitet/bransje: Selskapets formål er å administrere inntekter og utgifter i tilknytning til bandet Framandfolk. Inntekter vil komme fra konsertopptredener, platesalg (både fysisk og digital/streaming) og salg av merchandise-effekter. Eventuell økonomisk støtte fra offentlige støtteordninger til prosjekter, innspilling og publisering av musikk vil også kunne være en del av selskapets inntekter.

Enheten er etablert 12. september 2022. Sløyden Musikkverksted ANS har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte. Organisasjonsformen til Sløyden Musikkverksted ANS er ansvarlig selskap med solidarisk ansvar (ANS). Siste innsendte årsregnskap er fra 2023. Sløyden Musikkverksted ANS er ikke registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Vedtektsfestet formål (fastsatt 12. september 2022): Selskapets formål er å administrere inntekter og utgifter i tilknytning til bandet Framandfolk.

Sløyden Musikkverksted ANS er registrert under følgende primærbransje: Utøvende kunstnere og underholdningsvirksomhet innen musikk.

Kontaktperson: Olav Renolen Aasbø (39)

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Sløyden Musikkverksted ANS

Forretningsadresse
Sløyden Musikkverksted ANS
Tiurveien 17
1914 Ytre Enebakk

Naviger til Tiurveien 17

Jeg har gjort god plass til en lenke til nettsiden til Sløyden Musikkverksted ANS her, men det ser ut til at informasjon om nettsiden mangler i Enhetsregisteret for øyeblikket. Jeg ser fram til å utforske og lære mer om Sløyden Musikkverksted ANS så snart denne informasjonen blir tilgjengelig!

Kontakt Sløyden Musikkverksted ANS

Her skulle jeg gjerne ha vist telefonnummer, men Sløyden Musikkverksted ANS har ikke registrert denne informasjonen i Enhetsregistret.

Regnskap for Sløyden Musikkverksted ANS

Beløp i hele 1000 (NOK), år 2023
Sum driftsinntekter 0
Sum driftskostnad 0
Driftsresultat 0
Sum finansinntekter 0
Finanskostnad 0
Ordinært resultat før skatt 0
Årsresultat 0

Balanse for Sløyden Musikkverksted ANS

Eiendeler

Anleggsmidler 0
Omløpsmidler 0
Sum eiendeler 0

Egenkapital og gjeld

Opptjent egenkapital 0
Innskutt egenkaptial 0
Sum egenkapital 0
Kortsiktig gjeld 0
Langsiktig gjeld 0
Sum gjeld 0
Sum egenkapital og gjeld 0

Kilde: Brønnøysundregistrene / Regnskapsregisteret