Lyseren Grunneierforening

Om Lyseren Grunneierforening

Org.nr. 991519696

Lyseren Grunneierforening har oppgitt følgende aktivitet/bransje: Lyseren Grunneierforening er en samling av grunneiere i Enebakk Kommune og Spydeberg Kommune som har næring i jord- eller skogbruk inntil Lyseren. Foreningens formål er ved egen innsats og i samarbeid med interesserte organisasjoner, kommunale og statlige myndigheter å arbeide for å sikre og verne om Lyserenområdet på alle felter nå og for fremtiden. Grunneierforeningen har utarbeidet en Driftsplan for Lyseren. Planen sammenfatter og presenterer igangsatt og planlagt arbeid for å ta vare på Lyseren som den perlen den er, både på kort og lang sikt. Siden 2001 har det vært gjennomført i overkant av 20 tiltak som å etablere informasjons-tavler, merking av skjær og grunner, vannprøver herunder kvikksølvprøver av fisk, prøvekrepsing og tiltak mot prøvekrepsing, fiskeundersøkelser, fiskekonkurranser, redusere bestand av mink og kanadagjess, rensket opp kanaler med mer.

Enheten er etablert 28. februar 1975. Lyseren Grunneierforening har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte. Organisasjonsformen til Lyseren Grunneierforening er forening/lag/innretning (FLI). Lyseren Grunneierforening er ikke registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Lyseren Grunneierforening er registrert under følgende primærbransje: Eiendomsforvaltning.

Kontaktperson: Merete Hammerø Jacobsen (42)

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Lyseren Grunneierforening

Forretningsadresse
Lyseren Grunneierforening
Brevigveien 434
1912 Enebakk

Naviger til Brevigveien 434

Jeg har gjort god plass til en lenke til nettsiden til Lyseren Grunneierforening her, men det ser ut til at informasjon om nettsiden mangler i Enhetsregisteret for øyeblikket. Jeg ser fram til å utforske og lære mer om Lyseren Grunneierforening så snart denne informasjonen blir tilgjengelig!

Kontakt Lyseren Grunneierforening

Ring mobil +47 913 77 369

Skrivemåter: +47 91377369, +4791377369

Styret i Lyseren Grunneierforening

Styrets leder: Merete Hammerø Jacobsen (42)

Styremedlem: Lars Johan Fremming (67)

Styremedlem: Linda Cathrine Nethus Svendsen (56)

Styremedlem: Tor-Erling Thømt Ruud (45)

Styremedlem: Anneli Noste Måleng (48)

Styret i Lyseren Grunneierforening består av 5 personer med en gjennomsnittsalder på 51,6 år.

Regnskapsfører: Spydeberg Regnskapslag SA