Enebakk Trekkspillklubb

Om Enebakk Trekkspillklubb

Org.nr. 974491702

Enebakk Trekkspillklubb har oppgitt følgende aktivitet/bransje: Amatørorkester med medlemmer over 12 år, ledet av et styre og med betalt orkesterleder.

Enheten er etablert 22. august 1972. Enebakk Trekkspillklubb har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte. Organisasjonsformen til Enebakk Trekkspillklubb er forening/lag/innretning (FLI). Enebakk Trekkspillklubb er ikke registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Enebakk Trekkspillklubb er registrert under følgende primærbransje: Uoppgitt.

Kontaktperson: Terje Hansen (79)

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Enebakk Trekkspillklubb

Forretningsadresse
Enebakk Trekkspillklubb

1914 Ytre Enebakk

Nøyaktige koordinater kunne ikke bestemmes ut fra forretningsadressen til Enebakk Trekkspillklubb. Dette kan ofte skyldes skrivefeil, ufullstendig adresse eller systemfeil. Husk at hvis jeg har problemer med å finne adressen til Enebakk Trekkspillklubb, kan det være at andre også sliter med det. Sørg for å holde offentlige registre oppdatert med nøyaktig informasjon.

Jeg har gjort god plass til en lenke til nettsiden til Enebakk Trekkspillklubb her, men det ser ut til at informasjon om nettsiden mangler i Enhetsregisteret for øyeblikket. Jeg ser fram til å utforske og lære mer om Enebakk Trekkspillklubb så snart denne informasjonen blir tilgjengelig!

Kontakt Enebakk Trekkspillklubb

Telefon +47 64 92 89 34
Skrivemåter: +47 64928934, +4764928934

Postadresse
Enebakk Trekkspillklubb
Postboks 80
1917 Ytre Enebakk