Diotima- Eilin H. Dehli

Om Diotima- Eilin H. Dehli

Org.nr. 913314433

Diotima- Eilin H. Dehli har oppgitt følgende aktivitet/bransje: Filosofisk praksis, filosofisk dialog i grupper og med enkeltpersoner, foredrag og skriveoppdrag. Utleie av fast eiendom gårdsbruk, kapitalskog.

Enheten er etablert 4. mars 2014. Diotima- Eilin H. Dehli har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte i tillegg til innehaver. Organisasjonsformen til Diotima- Eilin H. Dehli er enkeltpersonforetak (ENK). Diotima- Eilin H. Dehli er ikke registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Diotima- Eilin H. Dehli er registrert under følgende primærbransje: Utøvende kunstnere og underholdningsvirksomhet ikke nevnt annet sted.

Innehaver: Eilin Høgmann Dehli (38)

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Diotima- Eilin H. Dehli

Forretningsadresse
Diotima- Eilin H. Dehli
Lillestrømveien 883
1912 Enebakk

Naviger til Lillestrømveien 883

Jeg har gjort god plass til en lenke til nettsiden til Diotima- Eilin H. Dehli her, men det ser ut til at informasjon om nettsiden mangler i Enhetsregisteret for øyeblikket. Jeg ser fram til å utforske og lære mer om Diotima- Eilin H. Dehli så snart denne informasjonen blir tilgjengelig!

Kontakt Diotima- Eilin H. Dehli

Her skulle jeg gjerne ha vist telefonnummer, men Diotima- Eilin H. Dehli har ikke registrert denne informasjonen i Enhetsregistret.