Angelika Barbara Lisowska

Om Angelika Barbara Lisowska

Org.nr. 928213846

Angelika Barbara Lisowska har oppgitt følgende aktivitet/bransje: Arrangering av teatre: forestilling, performative installasjoner, kulturelt arrangementer. Gjennomføring av skuespill- og danseverksteder. Selvutviklingsverksteder kombinert med terapi via kunst. Koreografi.

Enheten er etablert 3. desember 2021. Angelika Barbara Lisowska har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte i tillegg til innehaver. Organisasjonsformen til Angelika Barbara Lisowska er enkeltpersonforetak (ENK). Angelika Barbara Lisowska er ikke registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Angelika Barbara Lisowska er registrert under følgende primærbransje: Utøvende kunstnere og underholdningsvirksomhet innen scenekunst.

Innehaver: Angelika Barbara Lisowska (33)

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Angelika Barbara Lisowska

Forretningsadresse
Angelika Barbara Lisowska
Meieriskauveien 12A
1912 Enebakk

Naviger til Meieriskauveien 12A

Jeg har gjort god plass til en lenke til nettsiden til Angelika Barbara Lisowska her, men det ser ut til at informasjon om nettsiden mangler i Enhetsregisteret for øyeblikket. Jeg ser fram til å utforske og lære mer om Angelika Barbara Lisowska så snart denne informasjonen blir tilgjengelig!

Kontakt Angelika Barbara Lisowska

Her skulle jeg gjerne ha vist telefonnummer, men Angelika Barbara Lisowska har ikke registrert denne informasjonen i Enhetsregistret.